Ben je op zoek
naar doeltreffend
webdesign?

Uitstekend,
goede websites maken is ons ding

Meer over webdesign

persoon surft op de nieuwe website van De Lou in Pelt, ontworpen en ontwikkeld door KAPMES

webdesign

Wanneer moet je denken aan een nieuwe website?

Je hebt er geen

Vandaag is een onderneming zonder website onlogisch, je doelpubliek verwacht simpelweg dat ze (alle) informatie over je bedrijf online kunnen terugvinden. Bijkomend creëer je met een professionele website een betrouwbaar imago en, wanneer goed gebouwd, verhoogt het aanzienlijk de kans op nieuwe klanten.

Start-up

Ben je een ambitieuze starter en heb je goesting om de toekomst te veranderen? Wil je een impact achterlaten met je concept? Dan heb je een website nodig die de aandacht trekt, een sterke eerste indruk achterlaat en je onderscheidt van de concurrentie.

Dekt de lading niet meer

Heb je de indruk dat je website niet meer je bedrijfsidentiteit reflecteert? Of voelt het gewoon verouderd en niet meer toekomstbestendig? Zorg ervoor dat de perceptie rond je merk on point blijft en onderhoud je online aanwezigheid.

Hak de knoop door

Waarom je bestaande website vernieuwen?

Ondermaatse vindbaarheid

Zoekmachines en zoekgedrag veranderen continu, jouw website dus best ook. Wij passen geavanceerde SEO-technieken toe, zodat jouw website hoger scoort in zoekmachines en potentiële klanten zo jou gemakkelijker en op het juiste moment kunnen vinden.

Niet gebruiksvriendelijk

Intuïtieve navigatie, duidelijke call-to-actions en aantrekkelijke gebruikersinterfaces zijn uitermate belangrijk voor maximale conversie. We bedenken een doordachte navigatie, logische architectuur en gebruiksvriendelijke interfaces om de interactie en conversie te optimaliseren.

Oubollige uitstraling

Webdesign is voortdurend in ontwikkeling, en jouw website zou continu moeten evolueren inclusief een up-to-date design. Onderscheid je door in te zetten op een uniek webdesign op maat van je merkidentiteit en bedrijfsdoelen.

Geen leadgeneratie

Een website dient in eerste instantie om jouw bedrijfsinformatie op een heldere en overzichtelijke manier bij je doelpubliek over te brengen. Hierna is een goed gemaakte website zo gebouwd dat de geinteresseerde bezoeker niet twijfelt en contact opneemt.

Hoe wij een website opbouwen?

Het webdesign proces: Onderzoek - structur - ux design - ui design - copy & beelden - test & launch

Zij gingen je voor (5)

Ontdek meer impact Al onze projecten

Afspraak

Plan meteen een verkennend gesprek in

Het branding team van KAPMES, druk aan het werk in meeting aan de grote tafel onder het schilderij van Alexander de Grote en de Gordiaanse knoop

Bij KAPMES zijn we gepassioneerd door het onderzoek naar de essentie, het beogen van oprechte visies, de kruisbestuiving tussen branding & innovatie en het creëren van zinvol design.

3 dingen die we beloven.

1. We are...

…in it for the long run.

2. Sterke branding...

…eist een intense samenwerking.

3. No shit...

…leaves the shop.