Nieuw logo
of restyling
nodig?

Uitstekend,
Wij zaten al op je te wachten

Meer over een nieuw logo

Logo ontwerp voor De Lou in Pelt - Schets van een hondje

Hak de knoop door

Waarom is een professioneel logo zo belangrijk?

Het trekt aandacht

In de huidige situatie hebben bedrijven ongeveer 2-5 seconden om potentiële klanten ervan te overtuigen dat hun producten/diensten het overwegen waard zijn. Een uniek logo kan snel de aandacht van kijkers trekken en de kernwaarden van een bedrijf op een interessante manier overbrengen.

Eerste indruk

Een logo is de eerste kennismaking van een bedrijf met het doelpubliek. Een goed vormgegeven logo kan de interesse van het publiek wekken en hen uitnodigen om meer te weten te komen over je onderneming.

Fundament van je identiteit

Hoewel het logo-design slechts een onderdeel is van het merk van een bedrijf, dient het als basis voor het hele verhaal waarop het merk is gebouwd. Trek vanuit het logo je visuele identiteit uniform door naar al je media.

Het is memorabel

Logo's zijn een punt van identificatie; ze zijn het symbool dat klanten gebruiken om je merk te herkennen. Idealiter wil je dat mensen bij het zien van je logo meteen denken aan wat je bedrijf doet - en, nog belangrijker, hoe het hen laat voelen.

Zij gingen je voor (8)

Ontdek meer impact Al onze projecten

Afspraak

Plan meteen een verkennend gesprek in

Het branding team van KAPMES, druk aan het werk in meeting aan de grote tafel onder het schilderij van Alexander de Grote en de Gordiaanse knoop

Bij KAPMES zijn we gepassioneerd door het onderzoek naar de essentie, het beogen van oprechte visies, de kruisbestuiving tussen branding & innovatie en het creëren van zinvol design.

3 dingen die we beloven.

1. We are...

…in it for the long run.

2. Sterke branding...

…eist een intense samenwerking.

3. No shit...

…leaves the shop.