Op zoek naar
Professioneel
Grafisch ontwerp?

Perfect,
helemaal binnen onze skills.

Meer over grafisch ontwerp

Cover van Uit in Hasselt - Design door KAPMES

design

Impactvolle grafische vormgeving?

Versterk je merk

Zoek je naar grafisch ontwerp dat de kernwaarden en boodschap van je bedrijf weerspiegelt? Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, visitekaartjes, brochures, posters of een complete huisstijl, wij leveren op maat gemaakte ontwerpen die jouw merk naar een hoger niveau tillen.

Digitale presentatie

Wil je indruk maken op het digitale vlak? Wij zorgen voor aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen voor je website, sociale media, digitale advertenties en meer. Zo kun je jouw merk optimaal presenteren en een blijvende indruk achterlaten bij jouw online bezoekers.

Creatieve partner

Grafische vormgeving gaat verder dan alleen het maken van mooie ontwerpen. Wij fungeren als jouw betrouwbare partner die met je meedenkt en jouw visie vertaalt naar sterke grafische weergaven. Samen creëren we een uitstraling die jouw verhaal vertelt en een positieve impact heeft op jouw doelgroep.

Ontwerp met impact (4)

Ontdek meer impact Al onze projecten

Afspraak

Plan meteen een verkennend gesprek in

Het branding team van KAPMES, druk aan het werk in meeting aan de grote tafel onder het schilderij van Alexander de Grote en de Gordiaanse knoop

Bij KAPMES zijn we gepassioneerd door het onderzoek naar de essentie, het beogen van oprechte visies, de kruisbestuiving tussen branding & innovatie en het creëren van zinvol design.

3 dingen die we beloven.

1. We are...

…in it for the long run.

2. Sterke branding...

…eist een intense samenwerking.

3. No shit...

…leaves the shop.