Je merk
versterken
via Social media?

Ideaal,
dat is wat wij doen.

Meer over socials

Social media ontwerp en uitvoering voor Energreen door KAPMES

socials

Waarom inzetten op Social Media?

Bouwen, bereiken en verbinden

Social media zijn in 2024 nog steeds essentieel om het verschil te maken. Je kan sociale media gebruiken om je merk te promoten, klantrelaties op te bouwen en te onderhouden, feedback van klanten te verzamelen of trends in de markt te volgen. Met behulp van sociale media kan je ook je doelgroep beter begrijpen en op de hoogte blijven van wat er speelt in de industrie.

Doelgericht communiceren

Social media biedt je een platform om met klanten te communiceren en hen te voorzien van waardevolle inhoud, zoals blogposts, video’s en infographics. Bovendien bieden sociale media je de mogelijkheid om doelgerichte advertenties te plaatsen op basis van de interesses en het gedrag van je doelgroep.

Kosteneffectief en meetbaar

Social media is een kosteneffectief en meetbaar medium omdat het lagere kosten biedt dan traditionele reclamekanalen en campagnes. Je kan je effectief richten op je meest relevante doelgroepen. Daarnaast bieden social media monitoring tools meetbare statistieken om de effectiviteit van je branding inspanningen te meten. Daardoor kan je snel ingrijpen en aanpassen zonder vast te zitten aan 1 bepaalde campagne.

Socials met impact (4)

Ontdek meer impact Al onze projecten

Afspraak

Plan meteen een verkennend gesprek in

Het branding team van KAPMES, druk aan het werk in meeting aan de grote tafel onder het schilderij van Alexander de Grote en de Gordiaanse knoop

Bij KAPMES zijn we gepassioneerd door het onderzoek naar de essentie, het beogen van oprechte visies, de kruisbestuiving tussen branding & innovatie en het creëren van zinvol design.

3 dingen die we beloven.

1. We are...

…in it for the long run.

2. Sterke branding...

…eist een intense samenwerking.

3. No shit...

…leaves the shop.